Szolgáltatásaink

Vállalkozásunk azzal a céllal hoztuk létre, hogy az üzleti élet szereplőit, a vállalkozásokat és döntéshozóikat teljeskörűen kiszolgáljuk. Sokrétű szolgáltatási csomagunk lehetővé teszi, hogy megtalálja cége számára a legkézenfekvőbb megoldásokat. Szolgáltatásainkat minden regisztrált ügyfelünk igénybe veheti!

Szakmai kiadványainkban fontos jogi és gazdasági kérdéseket járunk körül, hátköznapi, érthető nyelvezettel megfogalmazva.  Témáink mindegyikéhez igyekeztünk a hétköznapi életben előforduló problémákból meríteni, azokhoz a mindennapi munkavégzés során alkalmazható gyakorlati segítséget nyújtunk. Naprakész, friss információval kívánunk hozzájárulni vállalkozása sikeréhez, bármilyen kérdésben is szorul segítségre!

Céginformációs szolgáltatásunk keretében egy helyen találhat meg minden fontos információt a keresett cégről. Rendszerünkön keresztül igényelheti a regisztrált adatokat, működési adatokat és a minősítő adatokat egyaránt. Utána nézhet a keresett cégek közötti kapcsolati hálónak, a vezető tisztségviselők érdekeltségi körének, az adott vállalkozás fizetési hajlandóságának.

Cégkivonat vásárlás alkalmával a cégkivonatot és mérleget egyaránt beszerezheti néhány kattintással! Adataink egytől egyig hiteles forrásból származnak, mindig friss, hatályos állapotban. Szolgáltatásunkon keresztül online formában, pár perc alatt letöltheti a kívánt dokumentumokat.

Hibás felhasználónév vagy jelszó!