GYIK

Mi az a céginformáció?

Céginformáció alatt egy cég működési, minősítési adatait értjük, amelyek a potenciális üzleti partnereink leinformálására szolgálnak. Ezen adatok segítségével meg tudjuk állapítani, hogy érdemes-e az adott céggel kapcsolatba lépni, üzleti tevékenységet folytatni, üzleti döntéseink rejtenek-e ez valamiféle kockázatot..

Mi az a cégkivonat?

A cégkivonat a cégbíróság által vezetett cégjegyzékben szereplő, az adott cégre vonatkozó fennálló adatokat tanúsító hiteles dokumentum. A cégkivonat a cég mindenkor hatályos adatait tartalmazza rovatokba strukturált egységes formában.

Hogyan találhatom meg az általam keresett céget az adatbázisban?

Az ingyenes gyorskereső funkció segítségével cégnév, cégjegyzékszám és adószám alapján kereshetjük meg a megtekinteni kívánt céget. Előfizetett felhasználóink a részletes keresőt használva a legválasztékosabb szűrőfunkciók segítségével böngészhetnek adatbázisunk cégei között. A teljesség igénye nélkül: lehetőségünk van vezető tisztségviselők, székhely, telephelyek, számlavezető bankok vagy éppen tevékenységek alapján keresni cégadatbázisunkban.

Milyen cégadatok találhatók meg az adatbázisban?

Adatbázisunkban a legfontosabb cégadatok találhatók meg, egy cég alapadataitól kezdve a különféle jogi eljárásokon, pozitív és negatív eseményeken keresztül egészen a nemhivatalos céginformációkig.

Hogyan tudok előfizetni az oldal teljes funkcionalitásának használatára?

Ingyenes árajánlat kéréséhez kérjük keresse fel telefonos ügyfélszolgálatunkat, vagy jelezze szándékát Kapcsolat oldalunkon keresztül.

Mi az a BCP Rating©?

A BCP Rating© egyedileg fejlesztett speciális algoritmus, amely több, mint egymillió magyar vállalkozás céginformációs adatiból válogatja le és kategorizálja a vállalkozásokat megbízhatóságuk alapján.

Miért jó nekem, ha rendelkezem a BCP Magyarország által kiállított tanúsítvánnyal?

A tanúsítvány megléte bizalmat épít a leendő és a már meglévő üzleti partnereiben/ügyfeleiben. Akik már ismerik az Ön termékeit és szolgáltatásait kapnak egy plusz megerősítést abban, hogy jól és körültekintően választottak üzleti partnert. Azt, aki döntés előtt áll lehet, hogy pont ez a plusz információ segíti hozzá, hogy az Ön vállalkozását válassza a konkurenseivel szemben. Nyilván mindenki nagyobb bizalmat szavaz annak, aki kiérdemelte a megbízható, vagy a kiemelten megbízható címet. Amennyiben ügyfeleit személyesen is fogadja, az elegáns és igényes megjelenésű, bekeretezett tanúsítvány előkelő helyet kaphat az irodája falán, melyet meglátva elismerő pillantásokat zsebelhet be partnereitől.

Hibás felhasználónév vagy jelszó!