BCP Rating / BCP Dynamic

A BCP Magyarország Kft. által működtetett céginformációs rendszerben megtalálható információk a hazai gazdasági társaságokról, elsősorban vállalkozásoknak nyújt eligazítást a már meglévő és leendő üzleti partnereiről. Ügyfeleink igényeit és visszajelzéseit szem előtt tartva alakítottuk ki és vezettük be két tanúsítványunkat a BCP Rating©-et, és a BCP Dynamic©-ot.

Mivel üzleti partnereink számos esetben magánszemélyekkel is kötnek szerződéseket, magánszemélyek részére értékesítenek, vagy nyújtanak valamilyen szolgáltatást, így egyik elsődleges céljuk az, hogy velük is tudatni tudják azt, hogy érdemes őket választani a piacon jelen levő konkurensekkel szemben.

Azonban az átlagembereknek a legtöbb esetben nem mond semmit sem az, hogy céginformáció, eredménykimutatás, árbevétel, nyereség, köztartozás mentes adózó stb… Hétköznapi nyelven, egyszerűen és könnyedén szeretnék megkapni azt az információt, hogy érdemes-e az adott vállalkozást választani, vagy sem.

A BCP Magyarország Kft. céginformációs rendszerében, több mint egymillió hazai vállalkozás adatait tartja nyilván. A céginformációs rendszer használata és a vállalkozásokról fellelhető bővebb tájékoztatás, mint például a bevételi adatok, a vezető tisztségviselők neve és a számos szűrési lehetőség elérése díjköteles szolgáltatás. Azonban a weboldalra látogató felhasználók regisztráció nélkül is könnyedén rá tudnak keresni az éppen ellenőrizni kívánt cégre, vagy annak hiányában az adószámára vagy cégjegyzék számára. Az, hogy egy vállalkozás aktív, vagy inaktív gazdálkodó bárki számára néhány kattintással hozzáférhető információ.

Ezeket a fent említett adatokat összevetve, több mint egy millió hazai vállalkozást figyelembe véve kerültek ki azon kevés cégek, akik jogosultak a BCP Rating vagy a BCP Dynamic tanúsítványra.

A BCP Magyarország Kft. saját, egyedi algoritmusok alapján elemzi és válogatja le a cégeket, majd ezt követően sorolja be őket megbízhatóságuk alapján.

         

BCP Dynamic amely a vállalkozások fejlődési indexét mutatja, és ez alapján a meglévő és az új ügyfelei is láthatják, hogy a vállalkozása az adott évben dinamikusan fejlődő vállalkozásként működött.

Valamennyi Magyarországon bejegyzett cég működését nyomon követve, azok a vállalkozások kaphatták meg, akik az előző évhez képest növekedést mutattak, akár például létszámban vagy ár bevételben.

Minden dinamikusan fejlődő vállalkozás ismérve, az új fejletteb állapot elérésének törekvése. A BCP Dynamic egy lépéssel tovább viszi és lehetővé teszi, hogy más vállalatok esetlegesen üzleti partnerei és magán személyek is betekintést kaphassanak sikereibe.

Mindenki büszke a sikerekben gazdag időszakaira, az eredményesen működő vállalkozások teret is kapnak ezek bemutatására és ezzel még inkább növelve piaci szegmenseit. Minden gazdasági szereplő életében vannak gátoló és segítő tényezők. Azért hoztuk létre a fent említett elismeréseink, hogy a vállaltok egy plusz segítséget kapva legyenek jelen a „piacon”.

Azokat a cégeket, amelyek kiérdemelték valamelyik, vagy akár mindkettő tanúsítványunk minősítésének címét a közzétételi díj megfizetését követően a céginformációs rendszerünkben a fent megjelenített emblémákból az adott cég jogosultsága alapján látjuk el, így bárki, aki a www.cegcontrol.hu weboldalt használja, hozzájut ehhez az értékes információhoz.

Kiemelt partnereink, akik rendelkeznek a fent említett címekkel nem csak a weboldalunkon hozhatják üzleti partnereik és ügyfeleik tudomására ezt a hatalmas presztízs értékkel bíró információt, hanem minden, a BCP Magyország Kft. szigorú rostáján átment vállalkozás használati jogot kap arra, hogy az általa megkapott minősítés emblémáját felhasználhassa online és offline anyagaiban, mint pl.: promóciós anyagok, weboldal, közösségi oldal, e-mail aláírás, hírlevél stb.

Továbbá minden üzleti partnerünk részére a BCP Magyarország Kft. által készített, egyedi, igényes megjelenésű, tanúsítványt is kézbesítünk, mely a későbbiekben irodáját díszítheti, vagy az üzletébe betérő vásárlók elismerő pillantását vonhatja maga után.

A BCP Magyarország Kft. által forgalmazott minősítés a helyes üzleti döntések meghozatalát könnyíti meg és készíti elő. Kiemeli azokat a gazdasági társaságokat, akikkel érdemes együtt működni, kiszűri azokat, akik alacsonyabb kockázati tényezővel bírnak és pénzügyi helyzetük stabilabb versenytársaikénál.

Hibás felhasználónév vagy jelszó!