Üzleti reggeli

Az üzleti reggelik során lehetőség nyílik a személyes találkozóra egy reggeli keretén belül. Hivatalos, mégis közvetlenebb formája partnere megismerésére, mint egy irodában lefolytatott tárgyalás. Az üzleti reggelik fontos részét képezi – a partner termékeinek, szolgáltatásainak megismerésén túl – egymás segítése üzleti ajánlásokkal. A találkozók előnye, hogy rögtön a cégvezetővel, döntéshozóval találkozik, nem közvetítőkkel, vagy titkárnőkkel.
   
A személyes kapcsolat kiépítésének fontossága még a mai technika mellett is vitathatatlan. A személyes találkozó alkalmával kialakuló első benyomás fontos szerepet játszhat leendő partnerével és a közös munkával kapcsolatban. Meghívott partnereinket egytől egyig ellenőrizzük, így biztos lehet benne, hogy hiteles, valós cég döntéshozójával találkozhat. Az üzleti reggelik lényege, hogy különböző profilú, tevékenységi körű cégek találkozzanak egymással, ezáltal jöjjenek létre új, gyümölcsöző üzleti kapcsolatok.

   
A találkozók általában három részből állnak. Minden résztvevő először röviden bemutatkozik, majd sorban nagyjából 5 perc alatt részletesebben bemutatják vállalkozásukat. Ezáltal a többi vendég fel tudja mérni, hogy ki az, akire szüksége van saját kapcsolati tőkéjének bővítéséhez, vagy kinek tudná ajánlani ismeretségi körében. A reggeli hátralevő része egy kötetlen beszélgetés, mely során a résztvevők oda tudnak menni azokhoz, akik a bemutatkozásuk során felkeltették érdeklődésüket és személyes beszélgetés során jobban megismerhetik egymást.

Hibás felhasználónév vagy jelszó!