Tanúsítvány

A BCP Magyarország Kft. által működtetett céginformációs rendszerben megtalálható információk a hazai gazdasági társaságokról, elsősorban vállalkozásoknak nyújt eligazítást a már meglévő és leendő üzleti partnereiről. Ügyfeleink igényeit és visszajelzéseit szem előtt tartva alakítottuk ki és vezettük be új szolgáltatásunkat a BCP Rating©-et.

Mivel üzleti partnereink számos esetben magánszemélyekkel is kötnek szerződéseket, magánszemélyek részére értékesítenek, vagy nyújtanak valamilyen szolgáltatást, így egyik elsődleges céljuk az, hogy velük is tudatni tudják azt, hogy érdemes őket választani a piacon jelen levő konkurensekkel szemben.

Azonban az átlagembereknek a legtöbb esetben nem mond semmit sem az, hogy céginformáció, eredménykimutatás, nyereség, köztartozás mentes adózó stb… Hétköznapi nyelven, egyszerűen és könnyedén szeretnék megkapni azt az információt, hogy megbízható-e egy vállalkozás van sem. Érdemes-e az adott vállalkozást választani, vagy sem.

A BCP Magyarország Kft. céginformációs rendszerében, több mint egymillió hazai vállalkozás adatait tartja nyilván. A céginformációs rendszer használata és a vállalkozásokról fellelhető bővebb tájékoztatás, mint például a bevételi adatok, a vezető tisztségviselők neve és a számos szűrési lehetőség elérése díjköteles szolgáltatás. Azonban a weboldalra látogató felhasználók regisztráció nélkül is könnyedén rá tudnak keresni az éppen ellenőrizni kívánt cégre, vagy annak hiányában az adószámára vagy cégjegyzék számára. Az, hogy egy vállalkozás aktív, vagy inaktív gazdálkodó bárki számára néhány kattintással hozzáférhető információ, mint ahogy az is, hogy rendelkezik-e a szóban forgó vállalkozás a BCP Rating© által futtatott átvilágítás során a megbízható vállalkozásoknak járó tanúsítvánnyal. A BCP Magyarország Kft. saját, egyedi algoritmusok alapján elemzi és válogatja le a cégeket, majd ezt követően kétféle minősítés szerint sorolja be őket.

Azokat a cégeket, amelyek kiérdemelték a kiemelten megbízható – és megbízható vállalkozás címet a közzétételi díj megfizetését követően a céginformációs rendszerünkben a fent megjelenített emblémával látjuk el, így bárki, aki a www.cegcontrol.hu weboldalt használja, hozzájut ehhez az értékes információhoz. Kiemelt partnereink, akik rendelkeznek a megbízható vállalkozás címmel nem csak a weboldalunkon hozhatják üzleti partnereik és ügyfeleik tudomására ezt a hatalmas presztízs értékkel bíró információt, hanem minden, a BCP Rating© szigorú rostáján átment vállalkozás használati jogot kap a BCP Magyarország Kft-től arra, hogy az általa megkapott minősítés emblémáját felhasználhassa online és offline anyagaiban, mint pl.: promóciós anyagok, weboldal, közösségi oldal, e-mail aláírás, hírlevél stb.

Továbbá minden üzleti partnerünk részére, akik megfizették a közzétételi díjat a BCP Magyarország Kft. által készített, egyedi, igényes megjelenésű, bekeretezett tanúsítványt is kézbesítünk, mely a későbbiekben irodája falát díszítheti, vagy az üzletébe betérő vásárlók elismerő pillantását vonhatja maga után.

A BCP Rating© kiválasztási folyamata a helyes üzleti döntések meghozatalát könnyíti meg és készíti elő. Kiemeli azokat a gazdasági társaságokat, akikkel érdemes együtt működni, kiszűri azokat, akik alacsonyabb kockázati tényezővel bírnak és pénzügyi helyzetük stabilabb versenytársaikénál.

Hibás felhasználónév vagy jelszó!