Tanácsadás

Az üzleti élet teljes körű kiszolgálása a célunk, ehhez kínáljuk Önnek Tanácsadás szolgáltatásunkat, amely hasznos lehet, ha sürgős segítségre van szüksége és nincs ideje külön ügyvédet, vagy a témában jártas szakembert felkutatni. Mi mindezt megtettük Ön helyett, összegyűjtöttük a különböző területek legkiválóbb szaktekintélyeit. Kérdéseire rövid határidővel válaszolnak tanácsadóink, akik egytől egyig különböző területek kiemelkedő szakértői, doktorai.

Régóta megválaszolandó, vagy az éppen felmerülő kérdése esetén bátran forduljon hozzánk: legyen szó munkaügyről, gazdasági jogról, adózásról, bérügyekről, vagy ha akár egy hatósági ellenőrzés kapcsán kérne tanácsot jogászaink, szakértőink rendelkezésére állnak. De szolgáltatásunk támogatást és segítséget nyújt Önnek, akár a teljes Cafeteria rendszer bevezetésében és kialakításban. Adatvédelemmel és adatbiztonsággal foglalkozó jogászaink teljes körű tájékoztatást nyújtanak, amennyiben nehezen igazodik el az új adatkezelési törvény, a GDPR kapcsán, vagy az információ-biztonság gyakorlati kérdéseiben.

Szolgáltatásunk nem csak azoknak hasznos, akik már rutinos cégvezetők, hanem szeretnének elindítani egy saját vállalkozást, de még sok kérdésben tanácstalanok. Szakértőink segítséget tudnak nyújtani rögtön az alapok megteremtésénél, mivel az sem mindegy, hogy milyen társasági formát választunk, mik a jövőbeni céljaink, milyen forgalmat várhatunk, tervezünk-e alkalmazottakat foglalkoztatni, lesz-e árukészletünk és még számos egyéb rendkívül fontos tényezőt kell átgondolni és mérlegelni már a legelején.

Elsősorban online, de igény szerint természetesen lehetőség nyílik személyesen is tanácsadást, segítséget kérni, ezáltal az még részletesebb és személyre szabottabb lesz. Célunk minden esetleges nyitott kérdés és homályos pont tisztázása.
Minden felmerülő kérdésben segítünk, legyen az bonyolultabb, vagy a hétköznapi munkavégzés során előkerülő probléma!

Hibás felhasználónév vagy jelszó!