Szakmai kiadványok

Kiadványaink célja, hogy bárki könnyedén eligazodjon a jog és a paragrafusok bonyolult és nehezen érthető útvesztőjében. Szerkesztésük során egyaránt gondoltunk a rutinos cégvezetőkre és az új vállalkozókra is. Szakkönyveink, a Cégvezetők kézikönyve, A sikeres vállalkozók útmutatója és A nagy ellenőrzési összefoglaló írásakor olyan fontos témákat járunk körül, mint a GDPR – mely fenekestől felforgatja a digitális adatkezelés szabályozását – elemezzük az új Art. változásai, de részletesen foglalkozunk a cafeteriával kapcsolatos lehetőségekkel és az adóellenőrzéssel egyaránt. Szolgáltatásunk magas szakmai színvonalával és gyakorlatorientált információinkkal hozzájárulunk minden partnerünk hatékony működéséhez és a mindennapos munkához.

A vállalkozások életképességéhez szükséges alapismereteken kívül elengedhetetlenül fontos a jogszabályok naprakész ismerete, tájékozottság a vállalkozásokra vonatkozó határidőket és kötelezettségeket illetően (például adók és járulékok fajtái, mértéke…). Május 25-től kiemelkedő szerepe van a GDPR-nak minden adatkezelést végző cég életében. Mi minősül adatkezelésnek? Kikre vonatkoznak az adatvédelmi előírások? Vonatkoznak-e minden gazdálkodó szervezetre? Ezekre és további fontos kérdésekre talál választ szakkönyveinkben. Visszajelzések alapján úgy éreztük, fontos részletesebben körüljárnunk az ellenőrzés témáját kezdve az új szabályozásoktól, a nemzetközi kitekintésen át, egészen a különféle intézkedésekig. Milyen szolgáltatásoat nyújt az adó- és vámhatóság? Milyen támogatások igényelhetők, ha kezdő vállalkozása van? Milyen esetben lehet megbízható adózó? Hogyan zajlik az adózók ellenőrzésre történő kiválasztása? Mit tegyen, ha jön az adóellenőr?

Naprakész, friss információval kívánunk hozzájárulni vállalkozása sikeréhez, a cégalapítással kapcsolatos kérdésektől, a pályázati lehetőségek ismertetésén át az alkalmazottakkal kapcsolatos kötelezettségekig.

Kiadványaink megfogalmazásakor az egyik legfontosabb szempont a hétköznapi, könnyen érthető nyelvezeten történő szövegezés volt, közérthetővé téve ezzel a szaknyelven íródott jogi szövegeket.

       

       

Hibás felhasználónév vagy jelszó!