Konferencia

Konferenciáink során az üzleti világ témáit járjuk körül meghívott előadókkal, szaktekintélyekkel. Az előadások célja a meglévő ismeretek frissítése, bővítése, új tudás elsajátítása.

Tematikus előadásaink során a résztvevőknek lehetősége nyílik informálódni a kezdő vállalkozásokat érintő lehetőségekről és kötelezettségekről, kezdve egészen a cégforma kiválasztásától. Szóba kerülnek a cégalapítást szabályozó jogszabályok, a munkavállalókkal kapcsolatos témák - mint például nyugdíjas munkavállaló alkalmazása, cafeteria juttatása. Sorra veszünk minden lépést, mikor mire kell figyelni, milyen határidőket kell betartani, milyen pályázati lehetőségek vannak.

Szervezünk konferenciát az Adózás rendjéről szóló törvényben bekövetkezett változásokkal kapcsolatban és természetesen a GDPR kérdéskörét is elemezzük. Fontos, konferenciára érdemes témának tartjuk továbbá az ellenőrzéseket. Mikor számíthatunk ismételt ellenőrzésre? Mik az adóhatóság jogai? Milyen bírságok fordulhatnak elő? Minden olyan témát igyekszünk felölelni, mely a cégvezetőket, döntéshozókat foglalkoztatja!

Lépést tartunk a folyamatosan változó jogi környezettel! Előadásainkra friss témákkal készülünk, az új jogszabályok kapcsán hívunk meg előadókat, akik maradéktalanul és behatóan ismerik az aktuális problémákat, kérdéses helyzeteket.

Minden konferencia végén időt szakítunk a résztvevők kérdéseire, azok megválaszolására, hogy mindenki elégedetten, a teljesség érzésével távozzon.

A konferenciákon való részvételt minden tulajdonosnak, cégvezetönek ajánljuk. A látókör bővítése egy soha véget nem érő folyamat, mely alól nem vonhatja ki magát az, aki teret szeretne magának szerezni a piacon. A tudás hatalom. Ez az üzleti világra is igaz, hiszen a megfelelő ismeretek birtokában Ön a versenytársak elé kerülhet!

Hibás felhasználónév vagy jelszó!