Céginformáció

Szerezzen információt leendő üzleti partnereiről, hogy még időben elkerülje a későbbi kellemetlenségeket, mint például azt, hogy olyan személlyel köti meg a szerződést, aki aláírásra nem jogosult, vagy olyan cégtől fogad be számlát, amelyik már megszűnt és nem aktív gazdálkodó, tehát számla kiállításra nem is jogosult. Ezekben és sok más hasonló esetben, amikbe sajnos minden vállalkozó előbb utóbb belefut, nem érdekli a hatóságokat az, hogy Ön nem volt tisztában az üzleti partnere előéletével, hiszen a cégvezető feladata az, hogy körültekintően járjon el döntései meghozatala előtt. Tovább csökkentheti a kockázatos döntések meghozatalát azzal is, hogy belátást nyer a cégek múltjában bekövetkezett negatív változásokra is, mely akár megakadályozhatja egy megbízhatatlan partnerrel történő együttműködést.

Céginformációs rendszerünkben segítségével könnyedén és kényelmesen, pár kattintással le tudja ellenőrizni már meglévő és leendő ügyfeleit, üzletfeleit. Adatbázisunkban megtalálható az összes Magyarországon jelenleg és a múltban működött vállalkozás, melyek között több mint 25 féle szűrési beállítással van lehetőség pontosítani a találatokat, így gyorsan és hatékonyan hozzájuthat a szükséges információkhoz, hiszen, mint minden cégvezető Ön is bizonyára folyamatosan időhiányban szenved.

Amennyiben csak néhány adat áll rendelkezésre egy cégről céginformációs rendszerünkben ezek alapján is könnyedén beazonosíthatja az adott vállalkozást, de könnyedén rákereshet magánszemélyekre is, ezáltal le tudja ellenőrizni a hozzájuk köthető gazdasági társaságokat és azok sikerességét, megbízhatóságát.

Hibás felhasználónév vagy jelszó!