Rólunk

Rohanó világunkban, amikor napról napra egyre több új vállalkozás indul, minden eddiginél fontosabb, hogy gyorsan jusson a megfelelő információk birtokába. Átfogó szolgáltatási csomagunk segítségével széleskörű, releváns ismeretek birtokába juthat.

Rendszerünk tartalmazza Magyarország összes aktív és inaktív szolgáltatóját, melyek között különböző szűrési beállítások alapján kereshet rá meglévő és jövőbeli partnereire, vagy a konkurens vállalkozásokra. Felmérheti, hogy mennyire kockázatos egy cég, a jövőben mekkora valószínűséggel válik majd fizetésképtelenné. Hiteles adatainkkal képes lesz kiszűrni a gazdaság fiktív szereplőit.

Regisztrált ügyfeleink különböző szűrési és keresési megoldások közül választhatnak. A szűrés segítségével szűkítheti a keresést területi szempontok szerint, profil alapján, vagy akár a vezető tisztségviselők érdekeltsége alapján. Ezek a keresési lehetőségek kimondottan hasznosak lehetnek egy-egy tárgyalás előtt, ahol a sikeres üzletkötéshez elengedhetetlen a tárgyaló partner beható és teljeskörű ismerete, cégkapcsolatok vizsgálata.

Hibás felhasználónév vagy jelszó!